• Samen de juiste koers varen.

  Wij maken graag gelegenheidscoalities, als de situatie daar om vraagt, met andere circulaire experts die net weer andere kennis en ervaring aan tafel brengen.

 • Samen met deze partners zetten we stappen naar een circulaire economie.

  We zitten midden in een verandering naar een circulaire economie, waarin het afval verdwijnt zoals we dat nu kennen, want dat wordt dé nieuwe grondstof. Bijna alles wat we gebruiken, wordt steeds weer opnieuw gebruikt, gedeeld, gerepareerd of gerecycled. In een circulaire economie stappen we af van ‘maken, kopen en weggooien’. We maken juist de cirkel rond. Dat doen we door samenwerking, nieuwe business modellen, anders denken, anders doen en door toekomstbestendig ondernemen, mét oog voor mens en milieu.

   

  Circulair.com

  Een circulaire economie start bij bewustwording en bij zichtbaarheid van alle circulaire producten, diensten, bedrijven en initiatieven die er al zijn. Op Circulair.com kan iedereen terecht voor alles over de circulaire economie: van voorbeelden, kennis, hulp en advies, tot praktische tips en tools om circulair te worden, stages, nieuws, events en nog veel meer.

  We zijn trots dat ICOO een bijdrage levert aan circulair.com door kennis, kunde en netwerk in te zetten. Samen bouwen we aan de volledige circulaire economie in 2050. 

  Lentekracht

  Wij realiseren maatschappelijke impact voor overheden en MKB. Met onze diensten dragen wij bij aan een betere omgang met afval en grondstoffen, reductie van zwerfafval, inclusiviteit, verhoogde participatie en schone en bereikbare binnensteden. Ons motto is gewoon doen! Samen met alle betrokkenen de schouders eronder om met innovatieve oplossingen de duurzame samenleving van morgen te realiseren.

  Patrick Jansen.

  Mijn hart ligt bij Marketing en Duurzaam innoveren, wat zich concreet doorvertaald in het helpen van bedrijven en organisaties bij hun:

  ♦ Marketing vraagstukken
  ♦ Duurzame ontwikkeling en -innovatie
  ♦ Business development

  Vaak werk ik vanuit vernieuwende samenwerkingsvormen, zoals de zwerm, aan opdrachten en schuw daarbij het experiment niet. Daarnaast verbind ik mensen aan bedrijven, en andersom.

  FLOOW2

  De deelmarktplaats oplossing voor ieder bedrijf, organisatie en netwerk. Met een slimme deelmarktplaats oplossing die past bij jouw organisatie, bedrijf of netwerk kan je direct aan de slag met samenwerking en matchmaking. Intern, lokaal, regionaal of wereldwijd.

  Bij FLOOW2 maken we (interne) deelplatformen waarop vraag en aanbod van apparatuur, materialen, diensten, faciliteiten en personeel gematcht wordt. Werk samen met je collega's of andere bedrijven aan meer hergebruik, meer efficiëntie, extra omzet en kostenbesparing.

  Onze deelplatformen zijn uitermate geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen, ziekenhuizen, zorgorganisaties, bedrijvenparken, havens, vliegvelden, bedrijven netwerken en marktsectoren. Ieder deelplatform wordt professioneel ingericht, op maat gemaakt en faciliteert het hele proces van A-Z.