• "Even a small thing, does something"

   

  - Wubbo Ockels -

 • Ons geloof

  Wij geloven dat iedereen een positieve bijdrage kan leveren aan de realisatie van een circulaire economie, een mooiere wereld en een goed rentmeesterschap voor de next gen.
   
  Wij geloven in innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. De kracht van mens & organisatie zo bundelen dat een waardevollere, mooiere, duurzamere en bloeiende samenleving ontstaat. Een samenleving waarin we benutten wat werkt en afscheid durven nemen van waar we niet meer in geloven. Waar balans is gevonden tussen mens, omgeving en zakelijke prestaties. Of het nu gaat om zorg, onderwijs of de economie, eenvoudige aanpassingen of wicked problems. Omdenken en omdoen. Wij dagen organisaties en professionals uit om hierover na te denken, om te durven veranderen en te doendenken.
   
  Samen met onze ICONEN, studenten en partners bouwen wij mee aan de 100% circulaire economie in 2050.
   
  Wij zijn ICOO (spreek uit aikoo).

  Jack van Haperen

  broken image

  Jean-Paul (JP) Tremio

  broken image

  Jesse de Doelder

  broken image

  We maken graag kennis met je.

  Online. Offline. Wat jou het best past.

  Samen zetten we een stap in de juiste richting.

 • Hi there student!

  Wil jij een verschil maken, leren en doen?

  Tof! Vul dit formulier in en je hoort snel van ons.

 • Onze toekomstige leiders

   
  Wij geloven in de frisse blik van jongeren. Daarom werken we graag samen met studenten. Zij zijn onze toekomst. Met hun creativiteit, onbevangenheid en vernieuwende mindset dragen zij bij aan onze projecten, programma's en do-good acties.
   
  Gratis deelname aan expedities of excursies
  Bij elke expeditie of excursie houden wij een stoel vrij voor een student. De student heeft op ludieke wijze kenbaar gemaakt waarom zij/hij denkt een positieve bijdrage te kunnen leveren. Hiermee bieden we studenten de mogelijkheid om te werken aan hun ontwikkeling, vaardigheden en doe ze praktijkervaring op. De andere deelnemers ervaren de inbreng van studenten als een plezierige verrijking van het programma.
   
  Samenwerken met studenten
  We bieden studenten de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij onze circulaire reis zonder dat we alle antwoorden paraat hebben. We gaan op expeditie. We gaan op onderzoek uit. We gaan pionieren. We gaan links waar anderen rechts gaan. Bij ICOO leren studenten vooral doenleren. Stap voor stap.
   

 • Heb je een vraag?

  Stuur je vraag in en we nemen spoedig contact met je op.