• Circulair activeren

  We gaan circulair doen.

 • Circulair activeren

  Mooi. De wil om met circulariteit te starten is er. De meest kansrijke opties zijn helder. Meteen van start? Of eerst een circulaire visie vormgeven als richting voor je volgende activiteiten.

   

  En actie!

  Je wilt meteen gaan doen. Er is een enthousiast kernteam samengesteld, de meest kansrijke circulaire opties zijn gedefinieerd en nu gaan we starten. Hoe organiseer je circulaire activiteiten in je organisatie (en daarbuiten)? Waar moet je rekening meehouden? Welke ondersteuning is er en welke beren lopen er in je organisatie (en daarbuiten) rond?

  ICOO helpt je als begeleider van een circulair project, faciliteert bijeenkomst, brengt kennis in, deelt haar circulair netwerk en jaagt het kernteam aan zodat de gewenste resultaten behaald worden.

   

   

   

  Aim for the moon.

  In deze sessie(s) maken we de circulaire ambities concreet. Samen gaan we aan de slag om een circulaire missie en visie te formuleren met een bijbehorend stappenplan. We werken op creatieve wijze en betrekken in deze fase bij voorkeur een groep enthousiaste collega's erbij die de gehele organisatie goed vertegenwoordigen (dus niet alleen DT en MT). We zorgen dat je met volle overtuiging (en richting) een eerste stap zet naar circulariteit in jouw organisatie.

   

 • Boek hier je projectbegeleiding of een circulaire visie sessie

  Leuk dat je een volgende stap zet. Wij nemen snel contact op.